Skip to main content

Yasmin J Hunwick

assalamualaikum
dah lama saya xupdte blog nie ..utk diri sendri LOL ..
 ok kembali kepada tajuk asal  hampir 70% dilaman sosial twitter facebook Blog mengetahui tentang pergi nya ARWAH YASMIN J HUNWICK @ YASMIN JOHAN EUSOFFE menjadi trending twitter 
sesungguhnya kita tidak tahu tarikh kematian kita dimana dan bagaimana berlaku dan sama sekali tidak boleh di persoalkan melaikan ..sentiasa mengingati ttg hari kematian..
seperti mana arwah yasmin j hunwick yang memberi pengajarn yang amat besar utk remaja2 lain..sebelum perginya arwah ..banyak perkara aneh berlaku seperti di blog nya ttg ulat kala jenking dan mimpi2 ngeri arwahh,,arwah telah mengupload buku yg dibacanya..
buku ini diupload oleh ibu nya setelah beberapa minggu die meninggal ..
ya allah xsangka kan arwah akan pergi di usia muda..tapi alhamdulillah sekurang2 nya dia membuat persiapan awal walaupun dia tidak tahu ajal nya akan tiba ..arwah meninggal di langkawi excident bersama dua org rakannya ...innalillah
arwah yasmin j hunwick
alfatihah ..sungguh cantik arwah yasmin..
biodata arwah yasmin


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Test JPJ 2015

Hai guys, danggg nak cari tips test jpj laa tuewwww !

I daftar lesen after fnal year dah habis, seminggu dekat rumah terus pergi belajar memandu, ujian komputer quite nervous sebab sekarang syllabus baru dan boleh pulak buku kelas D tebal mcm buku teks kemahiran hidup -.- Tapi i refer banyak dekat buku dahula kala , ala yang kulit hijau and all objective question tu , mesti ampa semua ada punya kannn. 

(TEST COMPUTER)
Tips untuk ujian komputer banyak buat latihan , hafal segala amaran/halangan/tanda isyarat/mandatori/merit , untuk merit ni wajib hafal trust me, kalau agak susah nak ingat list kan merit dkt note mana-mana cepat ingat nanti.
Waktu nk pergi jawab exam computer hujan rintih2 , hmm hujan Rahmat ni , hehe,, Masa daftar pagi tu ada 3 orang saja tak ramai pon , after staff scan ibu jari , ambil gambar dan terus pergi buka komputer . I dapat 47/50 dalam masa 8 minit tanpa semak sebab takut nanti berubah hati dekat jawapan lain .Alhamdulillah lulus .
3week i tunggu lama gila nk…

Lagenda Selepas Mahsuri

Yasmin seorang gadis biasa,berparas rupa yang ayu cantik dan berjiwa musik ,macam remaja lain aktif dilaman sosial fb ,twitter ,instgram,thumblr dan juga diary nya 'blog' menjadi 'Trending' ditwitter pada 3.6.12 membuat kan org disekelilingnya menjadi sebak termasuk org luar malah semua org seakan tidak percya ..Takdir allah kita tidak boleh idakkan memuat foto di'instgram' BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DIALAM KUBUR ' dengan kata2 yasmin 'THIS BOOK KINDA INTERESTING' Mimpi Ngeri yang yasmin alami menjadi entry didiary tercinta nya 'her illusionist' Semua ini seakan2 bukti yang yasmin sudah ada persiapan, persiapan ke 'alam baru' ..meninggalkan keluarga tercinta,rakan2 yang disayangi...tetapi kasih sayang tersebut akan kekal sebati disetiap insan2 tersebut  3.6.12 tarikh yang akan menjadi detik kehidupan yang baru buat keluarga tercinta,tanpa kekasih hati mereka 'YASMIN'  masih ramai yang tidak tahu apa kisah yang terjadi ...

Per…

How to edit using Snapseed

Hye follower,
How to use snapseed? normally i just using Apps editor which is called VSCO Cam , Snapseed & MIX.
Tapi sebelum waktu pelajaran bermula i nak admit la i bukan pandai sangat nak main dengan tone tone ni tak handal mcm abg Z.own , Abeden mung and other suggested user :) 








https://instagram.com/tkdnxv/


https://instagram.com/z.own/






step 1 TUNE IMAGE










CAMERA GT-S7580  X0X0!