Skip to main content

100 Hari Pemergian Arwah Yasmin J Hunwick

assalamualaikmu..
ini kali ke -2 aku updte ttg arwah yasmin
semua org merasa perasaan yang sama sebak ..sedih ..terkilan kerana tidak dapat mengenali arwah 
rindu nya seorang emak kepada anak yang telah pergi meninggalkan nya buat selama2 nya..
teserlah sekali apabila aunty saz(ibu arwah) mengupdte blog dgn menyatakan*Mama Rindu Along*

Mama Rindu Along

part 2


sesiapa yang baca blog tersebut mesti merasa sesuatu kan ..perasaan yang sebak walaupon tidak mengenali arwah ..org yang tidak mengenali arwah,,atau pon rakan2 arwah ...menceritakan ttg apa yang mereka lalui *mimpi kan arwah datang berjumpa *


                                                               
AL-FATIHAH 


Tidak mengapa bersedihlah seketika. Itu fitrah jiwa. Namun sederhanalah kerana esok kau mesti bangkit semula. Katakan pada diri, ya… kau telah pergi, pergi bersama doa ku. Kau tunggu di sana, pasti aku akan menyusul nanti!  

DOA-DOA DARI ORG ISLAM TIDAK PERNAH TERPUTUS UTK MU .:') AL-FATIHAH


part 1 first updte ttg arwah selepas hari arwah pergi open :')
http://initentangaku-initentangaku.blogspot.com/search?updated-min=2012-06-01T00:00:00-07:00&updated-max=2012-07-01T00:00:00-07:00&max-results=1

atau just tgk BLOG ARCHIVE and enter bulan JUNE ..






Comments

  1. Sdihnye bile bce psl ni..
    Smoge die tenang disana..
    Al-fatihah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la firts time mlm die meninngall ada org updte pasal die ,,memang sebak n mula la search pasal die video die main piona ...dan rsa cm rindu kan die .

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Arwah comel..thanks for sharing...al fatihah to her..

    jom follow me :)

    ReplyDelete
  4. al-fatiha,,semoga arwah tnang d alam sna,,
    *sebak*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Test JPJ 2015

Hai guys, danggg nak cari tips test jpj laa tuewwww !

I daftar lesen after fnal year dah habis, seminggu dekat rumah terus pergi belajar memandu, ujian komputer quite nervous sebab sekarang syllabus baru dan boleh pulak buku kelas D tebal mcm buku teks kemahiran hidup -.- Tapi i refer banyak dekat buku dahula kala , ala yang kulit hijau and all objective question tu , mesti ampa semua ada punya kannn. 

(TEST COMPUTER)
Tips untuk ujian komputer banyak buat latihan , hafal segala amaran/halangan/tanda isyarat/mandatori/merit , untuk merit ni wajib hafal trust me, kalau agak susah nak ingat list kan merit dkt note mana-mana cepat ingat nanti.
Waktu nk pergi jawab exam computer hujan rintih2 , hmm hujan Rahmat ni , hehe,, Masa daftar pagi tu ada 3 orang saja tak ramai pon , after staff scan ibu jari , ambil gambar dan terus pergi buka komputer . I dapat 47/50 dalam masa 8 minit tanpa semak sebab takut nanti berubah hati dekat jawapan lain .Alhamdulillah lulus .
3week i tunggu lama gila nk…

Lagenda Selepas Mahsuri

Yasmin seorang gadis biasa,berparas rupa yang ayu cantik dan berjiwa musik ,macam remaja lain aktif dilaman sosial fb ,twitter ,instgram,thumblr dan juga diary nya 'blog' menjadi 'Trending' ditwitter pada 3.6.12 membuat kan org disekelilingnya menjadi sebak termasuk org luar malah semua org seakan tidak percya ..Takdir allah kita tidak boleh idakkan memuat foto di'instgram' BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DIALAM KUBUR ' dengan kata2 yasmin 'THIS BOOK KINDA INTERESTING' Mimpi Ngeri yang yasmin alami menjadi entry didiary tercinta nya 'her illusionist' Semua ini seakan2 bukti yang yasmin sudah ada persiapan, persiapan ke 'alam baru' ..meninggalkan keluarga tercinta,rakan2 yang disayangi...tetapi kasih sayang tersebut akan kekal sebati disetiap insan2 tersebut  3.6.12 tarikh yang akan menjadi detik kehidupan yang baru buat keluarga tercinta,tanpa kekasih hati mereka 'YASMIN'  masih ramai yang tidak tahu apa kisah yang terjadi ...

Per…

How to edit using Snapseed

Hye follower,
How to use snapseed? normally i just using Apps editor which is called VSCO Cam , Snapseed & MIX.
Tapi sebelum waktu pelajaran bermula i nak admit la i bukan pandai sangat nak main dengan tone tone ni tak handal mcm abg Z.own , Abeden mung and other suggested user :) 








https://instagram.com/tkdnxv/


https://instagram.com/z.own/






step 1 TUNE IMAGE










CAMERA GT-S7580  X0X0!