Skip to main content

Cerita Malam

cerita zaman remaja yang sangar kelakar .. 3 org 1 bilik malam malam duk recall pasal kebodohan atau something yang ANEH ..aku azulia & finas memang wayer putus sejak zaman remaja n kanak2 ..


finas   * emm .! dulu aku suka bau UBAT GEGAT atau lebih kuno ubat lipas..siap ambik duk cium sambil  tido ..hingga la semakin hari semakin kecik ..wangi laa..sampai mak aku marah le..

azulia sampuk tanpa minta izin    * (hey apasal aku over nie lantak die la die nk minta izin ke x T.T )
  ha !! aku pon suka dulu dkt jamban byk gila gantung ubt gegat tu setiap kali berak mesti aku duk dlu duk cium buat gegat tu haha ..bila org nak masuk aku kuar dari jamban pas org kuar aku masuk blik ewww lia ! kotoq la :D

ahaks ! aku plak lagi gila     ..... time kecik2 aku heran putih2 cm bola2 tu apa selalu sangt jumpa ..one day aku berani kan diri ambik n cium pas cium xpuas hati sebab bau sedap ambik dkt kan dgn mulut ! andddddddd sua lidah ...werrrrrrrrkkkkkkkkkkkk sambil (sambil buat muka terpenyek )
ya allah apa benda nie ..sumpah kelat !
adik2 ini la ubt gegat :D


yes petrol ! paling suka bau ..sampai lali ...finas ckp die penah ambik setitik pertol  and ciummmm  giler doe! aku &azulia suka bau dari jauh sbb bau enak je :)
sila cuba ! hey aku lawak je 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Test JPJ 2015

Hai guys, danggg nak cari tips test jpj laa tuewwww !

I daftar lesen after fnal year dah habis, seminggu dekat rumah terus pergi belajar memandu, ujian komputer quite nervous sebab sekarang syllabus baru dan boleh pulak buku kelas D tebal mcm buku teks kemahiran hidup -.- Tapi i refer banyak dekat buku dahula kala , ala yang kulit hijau and all objective question tu , mesti ampa semua ada punya kannn. 

(TEST COMPUTER)
Tips untuk ujian komputer banyak buat latihan , hafal segala amaran/halangan/tanda isyarat/mandatori/merit , untuk merit ni wajib hafal trust me, kalau agak susah nak ingat list kan merit dkt note mana-mana cepat ingat nanti.
Waktu nk pergi jawab exam computer hujan rintih2 , hmm hujan Rahmat ni , hehe,, Masa daftar pagi tu ada 3 orang saja tak ramai pon , after staff scan ibu jari , ambil gambar dan terus pergi buka komputer . I dapat 47/50 dalam masa 8 minit tanpa semak sebab takut nanti berubah hati dekat jawapan lain .Alhamdulillah lulus .
3week i tunggu lama gila nk…

Lagenda Selepas Mahsuri

Yasmin seorang gadis biasa,berparas rupa yang ayu cantik dan berjiwa musik ,macam remaja lain aktif dilaman sosial fb ,twitter ,instgram,thumblr dan juga diary nya 'blog' menjadi 'Trending' ditwitter pada 3.6.12 membuat kan org disekelilingnya menjadi sebak termasuk org luar malah semua org seakan tidak percya ..Takdir allah kita tidak boleh idakkan memuat foto di'instgram' BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DIALAM KUBUR ' dengan kata2 yasmin 'THIS BOOK KINDA INTERESTING' Mimpi Ngeri yang yasmin alami menjadi entry didiary tercinta nya 'her illusionist' Semua ini seakan2 bukti yang yasmin sudah ada persiapan, persiapan ke 'alam baru' ..meninggalkan keluarga tercinta,rakan2 yang disayangi...tetapi kasih sayang tersebut akan kekal sebati disetiap insan2 tersebut  3.6.12 tarikh yang akan menjadi detik kehidupan yang baru buat keluarga tercinta,tanpa kekasih hati mereka 'YASMIN'  masih ramai yang tidak tahu apa kisah yang terjadi ...

Per…

Sakit tak pakai braces ?

Entry  yang sangat panjang , get ready  yoo!
Bercakap tentang braces first impression untuk semua orang  ialah Ugly betty . Untuk  i pula , i adore sesiapa pun yang pakai braces because its looks so beautiful . Pernah suatu tika dulu i berhasrat nak pakai braces di zaman persekolahan tapi i kena batal kan niat tu sebab keluarga i bukannya orang berada ( not  attention seekers ok :P ) 

Apa itu braces ? Braces ialah besi yang melekat pada gigi kita supaya gigi tersusun lebih elok ,tapi untuk nak elok pun mesti ada seksanya (beauty is pain )  , si pemakai harus berkumur selepas makan atau pon mengunakan lidah sebagai pemantau sama ada sisa makanan terperangkap di besi-besi tersebut atau tidak   (ala-ala pengawas yg berdedikasi gitu bermula hujung gigi kanan sampai hujung gigi kiri ).  Bila kita dah ber- braces maka  akan terjadi nya masalah menutup mulut dengan baik, mula-lah  sering  menjuih mulut kedepan & airliur juga akan berkumpul kahh kah kah.

Untuk pengetahuan semua i pakai …