Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

Puisi Rindu Buat Sang Bidadari Syurga (YASMIN J HUNWICK)

Aku rela dihampiri gelombang rindu, Dan aku sanggup diterpa badai  rindu, Itu karena aku sangat merindukanmu,
Sayup-sayup angin bersemilirkan memasuki  jendela kamarku, Menusuk tiap-tiap pori-pori kulitku, Sepi ku rasa hatiku saat ini, Jika kau disini aku tenang, Izinkanlah aku menari bersamamu, Diatas tangis yang ingin berhenti, Dipelukmu bersama kerinduan ini, Dirindu yang berakhir indah.
Waktu senja pergi, Kaki bergetar merajai penjuru bumi, Berlumba menuju tempat peristirahatan panjang, Namun aku masih disini,sendiri,sunyi dan kelam Menunggu rembulan keluar dari pintu langit, Menunggu bintang-bintang kecil yang mengelilingi rembulan Sampaikan salam ku ini untuk nya, Ia yang tersembunyi diremang-remangnya langit malam ini..... Tak terlihat oleh mata ini, Namun hati dapat merasakannya, Semoga esok kita di pertemukan dalam keindahan cinta.....

                                           (al-fatihah yasmin j hunwick)



Twilight, Breaking Dawn Part 2

when Bella Cullen opens her eyes after her transformation into a vampire.She savors a moment with Edward Cullen and her newly developed beauty. She requests to meet her daughter, Renesmee, but Edward tells her she needs to hunt first. During the hunt, she quickly learns to harness her senses and abilities




Jacob want Renesmee become his wife after renesmee adult and he tells at bella ,,but bella not understanding she's think that jacob already do anything with her baby ,she become angry..jacob tells that he want that baby in safe with him..and bella accept it

The goverment know about renesmee because her aunty tells about renesmee
but her baby  is mix vampire and human.The vampire goverment think renesmee "adopted daughter''and the Prime minister want kill the baby.the warr....











they happy together 

what do you think about this movie ,? the synopsis not enough you must watch the movie by your own eyes because the story very interesting hehe banyak yang menarik Qila xnak…

Received Tshirt Yasmin Hunwick From Someone

assalamualaikum ...mesti semua tertanya2 kan sapa yang post dkt Qila ..baju ini ? cuba semua teka ?




haaa salah laa bukan yang anda sangkakan ini org yang anda patut sangkakan..:D

Tshirt tersebut dia punya keja la baikkan org nyaa ,,yang lain jgn salah faham bila die buat baju tuh ..bukan untuk apa tetapi utk mengenangkan arwah min ...arwahmin juga menjadikan kita yang hidup didunia lebih kenal erti persahabatan..walaupun semua hanya dialam siber tapi kami semua ibarat 1 keluarga sentiasa memberi sokongan kepada keluarga min..


Buat aunty saz  Qila terlihat post aunty yang kali ini amat la menyentuh jiwa,aunty saz amat lah tabah sekali, makin hari makin ramai diterritory mengenali arwah ..juga mungkin hati aunty setiap hari akan dipenuhi kesedihan ,kegembiraan dan kesyukuran krna doa2 buat arwah xpernah berhenti..setiap detik yang berlalu pergi semangat aunty mesti makin kuat kan utk membesarkan anak2 aunty yang lain mereka perlukan aunty ,memerlukan seseorang yang boleh dibuat contoh u…

Istanbul Aku Datang

ahaksss mai sini Qila nak cerita dekat hampa semua cerita nie mcm mana if hampa xtengok lagi la..komedi cinta kot bagi i sebab lawaknye je yang banyak sedih nya 5% tapi Good Job la untuk pengarah filem tu *clap ur handdd pap pap pap

ada cebisan2 nyeeeeee ;)











MENGIMPIKAN SESUATU, HANCUR MUSNAH, DATANG MEMUJUK, BERUSAHA PERBAIKI DIRI TETAPI SIDIA TELAH MEMILIH UNTUK YANG LAIN