Skip to main content

Twilight, Breaking Dawn Part 2



when Bella Cullen opens her eyes after her transformation into a vampire.She savors a moment with Edward Cullen and her newly developed beauty. She requests to meet her daughter, Renesmee, but Edward tells her she needs to hunt first. During the hunt, she quickly learns to harness her senses and abilities





Jacob want Renesmee become his wife after renesmee adult and he tells at bella ,,but bella not understanding she's think that jacob already do anything with her baby ,she become angry..jacob tells that he want that baby in safe with him..and bella accept it


The goverment know about renesmee because her aunty tells about renesmee
but her baby  is mix vampire and human.The vampire goverment think renesmee "adopted daughter''and the Prime minister want kill the baby.the warr....











they happy together 


what do you think about this movie ,? the synopsis not enough you must watch the movie by your own eyes because the story very interesting
hehe banyak yang menarik Qila xnak cerita agak apa jadi dgn Ketua vampire tersebut ? 
..............
btw Qila tgk cerita nie dkt panggung 22 and 23/11 time exm :)


_________________________________________________________________________________
the memory







Cast ( i copy from wiki :) )

Cullens and Swans

ActorRole
Kristen StewartBella Cullen
Robert PattinsonEdward Cullen
Peter FacinelliCarlisle Cullen
Elizabeth ReaserEsme Cullen
Ashley GreeneAlice Cullen
Jackson RathboneJasper Hale
Nikki ReedRosalie Hale
Kellan LutzEmmett Cullen
Billy BurkeCharlie Swan
Mackenzie FoyRenesmee Cullen

Quileute tribe

ActorRole
Taylor LautnerJacob Black
Chaske SpencerSam Uley
Boo Boo StewartSeth Clearwater
Julia JonesLeah Clearwater
Alex RiceSue Clearwater

Volturi

ActorRole
Michael SheenAro
Jamie Campbell BowerCaius
Christopher HeyerdahlMarcus
Daniel CudmoreFelix
Charlie BewleyDemetri
Dakota FanningJane
Cameron BrightAlec
Lateef Crowder Dos SantosSantiago
Casey UntermanVolturi guard
Ashley HebertVolturi guard
Tyler ForrestVolturi guard

Denali Coven

ActorRole
MyAnna BuringTanya Denali
Casey LaBowKate Denali
Christian CamargoEleazar Denali
Mia MaestroCarmen Denali
Maggie GraceIrina Denali
Lee PaceGarrett
Andrea PowellSasha
Billy WagensellerVasilii

Egyptian Coven

ActorRole
Rami MalekBenjamin
Omar MetwallyAmun
Andrea GabrielKebi
Angela SarafyanTia

Irish Coven

ActorRole
Marlane BarnesMaggie
Lisa HowardSiobhan
Patrick BrennanLiam

Amazon Coven

ActorRole
Judi ShekoniZafrina
Tracey HegginsSenna

Romanian Coven

ActorRole
Noel FisherVladimir
Guri WeinbergStefan

French Coven

ActorRole
Amadou LyHenri
Janelle FroelichYvette

Nomads

ActorRole
Joe AndersonAlistair
Toni TrucksMary
Bill TangradiRandall
Erik OdomPeter
Valorie CurryCharlotte
J.D. PardoNahuel
Marisa QuinnHuilen
Masami KosakaToshiro
Christine Craft RegusaAro's Witness #1
Salomon PassarielloAro's Witness #2
Vivian Fleming-AlvarezAro's Witness #3
Tammi ArenderAro's Witness #4
Lindsay SmallAro's Witness #5

Humans

ActorRole
Wendell PierceJ. Jenks



sorry for my  language :D love u all

Comments

  1. Taktahu bila bole tengok nie -_- . Download jelaa nampaknya . Hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. la kenapa xpegi tgk seyes best ..kalau tgk dkt panggung baru excited..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Test JPJ 2015

Hai guys, danggg nak cari tips test jpj laa tuewwww !

I daftar lesen after fnal year dah habis, seminggu dekat rumah terus pergi belajar memandu, ujian komputer quite nervous sebab sekarang syllabus baru dan boleh pulak buku kelas D tebal mcm buku teks kemahiran hidup -.- Tapi i refer banyak dekat buku dahula kala , ala yang kulit hijau and all objective question tu , mesti ampa semua ada punya kannn. 

(TEST COMPUTER)
Tips untuk ujian komputer banyak buat latihan , hafal segala amaran/halangan/tanda isyarat/mandatori/merit , untuk merit ni wajib hafal trust me, kalau agak susah nak ingat list kan merit dkt note mana-mana cepat ingat nanti.
Waktu nk pergi jawab exam computer hujan rintih2 , hmm hujan Rahmat ni , hehe,, Masa daftar pagi tu ada 3 orang saja tak ramai pon , after staff scan ibu jari , ambil gambar dan terus pergi buka komputer . I dapat 47/50 dalam masa 8 minit tanpa semak sebab takut nanti berubah hati dekat jawapan lain .Alhamdulillah lulus .
3week i tunggu lama gila nk…

Lagenda Selepas Mahsuri

Yasmin seorang gadis biasa,berparas rupa yang ayu cantik dan berjiwa musik ,macam remaja lain aktif dilaman sosial fb ,twitter ,instgram,thumblr dan juga diary nya 'blog' menjadi 'Trending' ditwitter pada 3.6.12 membuat kan org disekelilingnya menjadi sebak termasuk org luar malah semua org seakan tidak percya ..Takdir allah kita tidak boleh idakkan memuat foto di'instgram' BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DIALAM KUBUR ' dengan kata2 yasmin 'THIS BOOK KINDA INTERESTING' Mimpi Ngeri yang yasmin alami menjadi entry didiary tercinta nya 'her illusionist' Semua ini seakan2 bukti yang yasmin sudah ada persiapan, persiapan ke 'alam baru' ..meninggalkan keluarga tercinta,rakan2 yang disayangi...tetapi kasih sayang tersebut akan kekal sebati disetiap insan2 tersebut  3.6.12 tarikh yang akan menjadi detik kehidupan yang baru buat keluarga tercinta,tanpa kekasih hati mereka 'YASMIN'  masih ramai yang tidak tahu apa kisah yang terjadi ...

Per…

Sakit tak pakai braces ?

Entry  yang sangat panjang , get ready  yoo!
Bercakap tentang braces first impression untuk semua orang  ialah Ugly betty . Untuk  i pula , i adore sesiapa pun yang pakai braces because its looks so beautiful . Pernah suatu tika dulu i berhasrat nak pakai braces di zaman persekolahan tapi i kena batal kan niat tu sebab keluarga i bukannya orang berada ( not  attention seekers ok :P ) 

Apa itu braces ? Braces ialah besi yang melekat pada gigi kita supaya gigi tersusun lebih elok ,tapi untuk nak elok pun mesti ada seksanya (beauty is pain )  , si pemakai harus berkumur selepas makan atau pon mengunakan lidah sebagai pemantau sama ada sisa makanan terperangkap di besi-besi tersebut atau tidak   (ala-ala pengawas yg berdedikasi gitu bermula hujung gigi kanan sampai hujung gigi kiri ).  Bila kita dah ber- braces maka  akan terjadi nya masalah menutup mulut dengan baik, mula-lah  sering  menjuih mulut kedepan & airliur juga akan berkumpul kahh kah kah.

Untuk pengetahuan semua i pakai …