Skip to main content

My Entry 'Lagenda Selepas Mahsuri'

assalamualaikum...
memang tak di nafikan ,, tahun 2012 memang banyak kenangan ,manis pahit dan gula dan masam :)
 masam & pahit akan terus melekat di kehidupan ..dan menjadi pengajaran utk segala2nya 
dalam diary Qila initentangaku-initentangaku.blogspot. banyak entry ttg arwah yasmin hunwick
bukan ingin mencari populariti atau pon mengejar higher view 
memang cerita penuh makna ..dan xpenah menyesal membuat ttg entry arwah min

untuk entry 'LAGENDA SELEPAS MAHSURI' view count entry ini sebanyak 83145 mungkin entry Qila yang lain hanya 1000 900 800 dan kebawah ...memang entry ini juga ramai blogger yang lain mengambil sedikit info didalam entry Qila..ada yang meminta izin ada juga yang tidak meminta izin tapi xpa semua tuh utk tatapan umum ..
 
if ada korang terbca entry Qila kali ini Qila nak minta tolong ,tolong sent link entry yang korang penah updte tentang arwah..Qila nak baca ..

Dan Qila juga telah ubah suai dalam entry 'LAGENDA SELEPAS MAHSURI' update sedikit sbb ada org tanya Qila siap arwah yasmin dan mcm mana boleh minggal ..baca laa 

TANK QIUUUUUUUUUUU:)



Comments

  1. mmg di akui jga, entry berkaitan YJH mendapat rating tinggi..namun kami menulis sekadar luahan bukan mencari populoriti..baca dan renungi sendiri....cayalah Qila...

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera semua pembaca, sebagai bapa Arwah Yasmin saya amat bersyukur kiranya kisah arwah dapat mengubah individu ke arah kebaikan. Kelmarin seorang rakan yg mengenali kami sejak arwah kecil komen yg saya nampak keletihan + down....saya menjawab yg saya amat merindui arwah anak saya. Dia berkata "you should be proud of arwah" ...."my daughter is a changed person now as she follow arwah's blog and other related updates".

    On 23rd of this month my whole family akan berangkat ke tanah suci bagi mengerjakan Umrah. One of my main mission - doa kepada yang Maha Esa segala kebaikan untuk arwah Yasmin..."Ya Allah gantikan kehilangan anakku dengan keimanan sehingga akhir hayatku"

    I will not forget to doakan kesejahteraan anda yg berdoa kepada anak saya - Arwah Yasmin Johan.



    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Test JPJ 2015

Hai guys, danggg nak cari tips test jpj laa tuewwww !

I daftar lesen after fnal year dah habis, seminggu dekat rumah terus pergi belajar memandu, ujian komputer quite nervous sebab sekarang syllabus baru dan boleh pulak buku kelas D tebal mcm buku teks kemahiran hidup -.- Tapi i refer banyak dekat buku dahula kala , ala yang kulit hijau and all objective question tu , mesti ampa semua ada punya kannn. 

(TEST COMPUTER)
Tips untuk ujian komputer banyak buat latihan , hafal segala amaran/halangan/tanda isyarat/mandatori/merit , untuk merit ni wajib hafal trust me, kalau agak susah nak ingat list kan merit dkt note mana-mana cepat ingat nanti.
Waktu nk pergi jawab exam computer hujan rintih2 , hmm hujan Rahmat ni , hehe,, Masa daftar pagi tu ada 3 orang saja tak ramai pon , after staff scan ibu jari , ambil gambar dan terus pergi buka komputer . I dapat 47/50 dalam masa 8 minit tanpa semak sebab takut nanti berubah hati dekat jawapan lain .Alhamdulillah lulus .
3week i tunggu lama gila nk…

Lagenda Selepas Mahsuri

Yasmin seorang gadis biasa,berparas rupa yang ayu cantik dan berjiwa musik ,macam remaja lain aktif dilaman sosial fb ,twitter ,instgram,thumblr dan juga diary nya 'blog' menjadi 'Trending' ditwitter pada 3.6.12 membuat kan org disekelilingnya menjadi sebak termasuk org luar malah semua org seakan tidak percya ..Takdir allah kita tidak boleh idakkan memuat foto di'instgram' BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DIALAM KUBUR ' dengan kata2 yasmin 'THIS BOOK KINDA INTERESTING' Mimpi Ngeri yang yasmin alami menjadi entry didiary tercinta nya 'her illusionist' Semua ini seakan2 bukti yang yasmin sudah ada persiapan, persiapan ke 'alam baru' ..meninggalkan keluarga tercinta,rakan2 yang disayangi...tetapi kasih sayang tersebut akan kekal sebati disetiap insan2 tersebut  3.6.12 tarikh yang akan menjadi detik kehidupan yang baru buat keluarga tercinta,tanpa kekasih hati mereka 'YASMIN'  masih ramai yang tidak tahu apa kisah yang terjadi ...

Per…

Sakit tak pakai braces ?

Entry  yang sangat panjang , get ready  yoo!
Bercakap tentang braces first impression untuk semua orang  ialah Ugly betty . Untuk  i pula , i adore sesiapa pun yang pakai braces because its looks so beautiful . Pernah suatu tika dulu i berhasrat nak pakai braces di zaman persekolahan tapi i kena batal kan niat tu sebab keluarga i bukannya orang berada ( not  attention seekers ok :P ) 

Apa itu braces ? Braces ialah besi yang melekat pada gigi kita supaya gigi tersusun lebih elok ,tapi untuk nak elok pun mesti ada seksanya (beauty is pain )  , si pemakai harus berkumur selepas makan atau pon mengunakan lidah sebagai pemantau sama ada sisa makanan terperangkap di besi-besi tersebut atau tidak   (ala-ala pengawas yg berdedikasi gitu bermula hujung gigi kanan sampai hujung gigi kiri ).  Bila kita dah ber- braces maka  akan terjadi nya masalah menutup mulut dengan baik, mula-lah  sering  menjuih mulut kedepan & airliur juga akan berkumpul kahh kah kah.

Untuk pengetahuan semua i pakai …