Skip to main content

Posts

Showing posts from September 15, 2013

Ramadhan Raya Best Moment

Assalamualaikum
Terpanggil untuk menulis,
Ramadhan kali ni memang lain sikit sebab bersahur berbuka berterawih bersama Housemate,bila balik saja dari class kami akan siap2 untuk melabur duit, memandangkan kami semua takde own transport jalan kaki la jawab nye, yang syoknya kalau kami p bazaar mesti dapat murah tak pon orang lain tgh queue kami tak gadoh nak queue , selit ja menyelit , haha
Maira ana n lala kalau pergi bazaar confirm beli stock makanan untk 3 stage first utk iftar second lepas isyak third after study masing2 pakgemok masa tu mana nk sedar diri gendenpolpol. Main menu, Kerang Bakar setiap hari beli, dua bekas plak tu mana tak resedung kan , mulalah bising bila jerawat membiak dengan suburnya .
Yeahhhh , raya, rayaaa tell the world raya is coming :)
Almaklumlah kg side abah & mak dah xtakde sapa, so raya pertama beraya dirumah, raya kedua baru balikkampung , rumah sahabat handal tak pergi pulak sebab tak sempat. Raya tahun ni lain sikit sebab mayesa sakit, i dah notic…