Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

Blogger-blogger lets spread this contest !

Apa yang anda akan lakukan dengan RM 100 di SGshop ?
Kalau ikut hawa nafsu memang banyak yang nak beli tapi cukup ker dengan RM 100 tu ? Tak per aihhh kita cukup kan alang-alang rezeki depan mata ( angan-angan & harapan tak salah ) . Rasanya dengan duit 100 ringgit  cukup sangat nak beli set persalinan sebab barang dekat SGShop memang murah murah belaka. 
Sudah tak mau cakap banyak kalau i menang i nak beli set persalinan kasut , baju & seluar wahhh class gitu jahhh , tak payah nak pusing padini brandoutlet bagai :P Cer tengok gambar di  bawah ! cantikkannn pilihan i , 
Hopefully i lucky -- cik raraaa please pup me as the winner !!! muah muahhhh











Latest product with affordable price ( SGshop) 
Bukan nak tipu tapi memang betul harga dekat sg shop macam tak logik sangat sebab terlalu murah, Sebagai contoh minimalist bracelet kalau dekat luar harga confirm mahal dalam 15 ringgit keatas kadang cecah 30 ringgit , tapi di sg shop OMG sangat …

GIVEAWAY RM1000 SHOPPING CREDIT SGSHOP MALAYSIA BY FARAHGLANZDOTCOM

"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"

Apa itu SGshop Malaysia?
SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulan Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.
Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-
Syarat-syarat:-
Terbuka kepada semua blogger Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotComLike Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysiaNyatakan barang yang ing…